Despre companie Baghet.MD

Bine ați venit la Baghet.md ,

 

Compania “EVK International” SRL este liderul pe piața de rame si servicii de inramare a oglinzilor și tablourilor. Vă invitam sa faceti cunostinta cu compania si produsele noastre, precum si sa deviniti unul din clientii nostri fideli.

 

Compania noastra se specializeaza in vanzarea angro a ramelor și accesoriilor pentru acestea. Oferim clienților noștri o deservire impecabila la un preț cel mai agreabil. Vanzatorii noștri sunt extrem de atenți la alegerea ramelor si accesoriilor, cum ar fi passepartout și dispozitivelor de fixare, care se vor potrivi cel mai bine necesitatilor Dvs. Gama larga a peste 200 de modele cu o varietate de culori pentru rame, passepartout și dispozitive de fixare va permite satisfacerea celor mai complexe necesitati.

 

Comanda Dvs. va fi realizat[ de către personalul nostru cu experiență. Comenzile se efectuează timp de o zi, două și se livrează în apartamentul, casă sau oficiul Dvs., de asemenea, produsul final poate fi ridicat direct de la atelierul nostru. Pot fi comandate cadrele și ramele de orice mărime, cantitate, fără limite minime în ceea ce ține de mărimea comenzii. Atelierul nostru se axeaza pe comenzile si clientii en-gros.

 

Pentru clienții en-gros și ateliere de rame este prevăzut un sistem separat de reduceri și colaborare De asemenea, este posibil ca cliențelor en-gros să li se furnizeze pe gratis modele (colțaruri), cu scopul asigurarii vizibilitatii produselor catre cumparatorii finali ai acestora. Reducerile la rame procurate in cutii variază de la 10 pînă la 50 procente, în dependență de volumul comenzii.

Amînare de plată este la fel posibilă pentru clienții obișnuiți.

 

Începînd cu anul 2016, noi am devenit reprezentanți oficiali pe teritoriul Republicii Moldova ai cele mai largi fabrici ucrainene, care se specializează pe fabricarea ramelor - companiei DART Molding.