Filtrare dupa

Dimensiunea ramei

Dimensiunea ramei

Culoarea ramei

Culoarea ramei

Filtre active

Rame din plastic

Astăzi, baghete din plastic a devenit un analog demn și mai economic al unei baghete din lemn. Baghetele din plastic imită cu succes lemnul și vă permit să alegeți orice nuanță de culoare, ceea ce este imposibil pentru o baghetă din lemn. Desigur, pentru picturile scumpe și capodoperele artei mondiale, o baghetă din lemn este cea mai bună alegere, deoarece vă permite să obțineți efecte vizuale uimitoare. Cu toate acestea, într-un interior modern, în care mai des sunt utilizate reproducerile, afișele și fotografiile, o baghetă din plastic câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Atunci când alegeți baghetă din plastic, cu siguranță, ar trebui să acordați atenție calității sale, deoarece baghetele ieftine din plastic sunt realizate din materiale de calitate scăzută, sunt nu numai fragile și nesigure, dar și capabile să elibereze cancerigeni la temperaturi ridicate. În atelierul nostru de baghete puteți obține baghete din plastic de calitate înaltă pentru fiecare gust și culoare la prețuri accesibile. Lățimea produselor noastre variază de la 15 până la 120 mm. Noi lucrăm numai cu produse de calitate înaltă, astfel încât durabilitatea și aspectul lor vă vor încânta mulți ani.

Avantajele unei baghete din plastic:

Ușurință

În interioarele moderne, unde gips și gips-carton sunt din ce în ce mai utilizate, greutatea substanțială a unei baghete din lemn poate fi o problemă, deoarece peretele de gips nu pot suporta greutatea tabloului Dvs. într-o ramă de lemn, mai ales dacă este mare. Spre deosebire de la o baghetă din lemn, o baghetă din plastic este foarte ușoară, ceea ce vă permite să vă bucurați de aspectul tablourilor de dimensiuni impresionante, fără teamă să deteriorați peretele.

Rezistența la umiditate

Unul dintre avantajele principale ale unei baghete din plastic este rezistența la umiditate. În timp ce o baghetă din lemn nu este potrivită categoric pentru camere cu umiditate foarte înaltă, cum ar fi piscine, saune, terase, băi, o baghetă din plastic este o soluție ideală pentru acestea. Imagini, fotografii și oglinzi inramate de o baghetă din plastic pot fi instalate cu siguranță în astfel de încăperi.

Preț redus

Spre deosebire de la baghetele din lemn, fabricare a căror cere de la producător o muncă lungă și riguroasă, care depinde de textura dorită, baghetele din plastic sunt făcute foarte repede. În plus, plasticul costă mult mai puțin decât lemn, de aceea prețul unei astfel de baghete este de câteva ori mai mic decât prețul unei baghete din lemn.

Varietate de culori

Dacă doriți să cumpărați o baghetă din plastic, dar nu sunteți sigur că veți găsi o nuanță potrivită - asigurați-vă că o veți găsi la noi. Baghetele din plastic pot fi acoperite cu vopsea de orice culoare, chiar și cele mai strălucitoare și cele mai neobișnuite. De aceea, designerii de interior care lucrează la proiecte în stil ”modern” lucrez adeseori cu baghete din plastic pentru decorarea fotografiilor și tablourilor.

O gamă largă de texturi

O baghetă din plastic poate imita perfect un copac, așa că dacă sunteți oarecum limitat, dar doriți să vă încadrați imaginea, fotografia sau broderia într-o ramă frumoasă din lemn, o baghetă din plastic va fi o variantă excelentă pentru Dvs. Puteți comanda orice textură și chiar orice culoare, ceea ce vă oferă mai multe posibilități de a arăta creativitatea, decât atunci când folosiți o baghetă din lemn.