Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-12 din 24 produs(e)

Filtre active

Passepartout

Pentru a face o imagine, poster, broderie sau fotografie completă, să extindeți marginile și să subliniați detalii, puteți utiliza passepartout-ul - o foaie de hârtie texturată sau carton colorat care umple spațiul dintre ramă și imagine.

Rolul principal al passepartout-ului este decorativ. Alegerea corectă a culorii, texturii și dimensiunii fundalului accentuează valoarea artistică a lucrării, ajută la obținerea armoniei între imagine și rama. În același timp, passepartout-ul protejează imaginea de contactul direct cu sticlă, ce este important pentru desenele în creion, acuarelele și guașa și protejează, de asemenea, marginile de deteriorarea accidentală.

Passepartout este folosit ca fundal cu o baghetă, dar poate acționa și ca o ramă independentă pentru desene și fotografii vintage. Este un element principal pentru proiectare expunerii obiectelor voluminoase - medalii, arme și diverse colecții și este utilizat ca loc pentru semnături și note explicative.

Cum să alegeți passepartout-ul potrivit pentru imagine:

Lățime Passepartout-ului

Astăzi, passepartout-uri singular este utilizat cel mai adeseori în proiectarea lucrărilor făcute în stilul modern. Cea mai faimoasă culoare acum, pentru passepartout-uri, este bejul neutru. Acest passepartout face lucrări complete și finalizate, cu un aspect finit, elegant și solid. Cu toate acestea, nu uitați că lățimea cadrului și lățimea passepartout-ului nu trebuie să coincidă, altfel efectul vizual din acest design poate fi stricat.

Combinația de culoare passepartout-ului și baghetelor

Atunci când alegeți un passepartout potrivit pentru imaginea Dvs., este foarte important să rețineți că rama și passepartout-ul nu trebuie să se îmbine. Încă prin combinarea mai multor straturi de passepartout, nuanțe diferite de rama, puteți obține efecte vizuale uimitoare.

Stratare Passepartout-ului

Recent a început o nouă tendință în decorarea operelor de artă - dublu passepartout. Cu ajutorul unei combinații bine alese de culori și lățimi duble de passepartout, decoratorii pot obține efecte uimitor de frumoase, concentrând atenția privitorului pe opera, eliminându-și atenția lui de lumea exterioară. Pentru acest design, puteți utiliza culori pastelate, în plus, una dintre fâșiile de passepartout, chiar de aceeași culoare, ar trebui să aibă o nuanță mai închisă sau mai deschisă.

Contraste Passepartout-ului

Dacă aveți de gând să comandați o ramă și intenționați să alegeți un passepartout pentru aceasta, ar trebui să luați în considerare proiectarea imaginii cu câteva passepartout-uri contrastante. Este important să ne amintim că passepartout-ul intern trebuie să fie combinat cu culoarea ramei. O ramă bine aleasă cu un passepartout va ajuta tabloul Dvs. să devină elementul central al camerei pe care o decorați.

Efect de adâncime cu dublu passepartout

Passepartout-ul și rama făcute la comandă Dvs. individuală vă permit să alegeți în mod independent nu numai lățimea și materialul fâșiilor, ci și decora creativ imaginea. Imaginea, proiectată cu efectul de adâncime, arată deosebit de impresionantă și puteți obține acest efect pur și simplu combinând passepartout dublu de aceeași culoare și nuanță, dar cu lățimi diferite.