Filtrare dupa

Dimensiunea ramei (lemn)

Dimensiunea ramei (lemn)

Filtre active

Rame din lemn

Bagueta din lemn - este o versiune clasică a baghetei. Formele frumoase și complexe ale baghetei din lemn nu își pierd niciodată relevanța. Este demn de remarcat faptul că fabricarea unei baghete din lemn este un proces costisitor, nu numai din punct de vedere al timpului, ci și din punct de vedere al meticulozității necesare pentru a crea detalii ornamentate care conferă Baghetei din lemn aspectul său unic și bogat.

Astăzi, există și o baguetă din plastic, dar marea majoritate a oamenilor și acum preferă baghetele maiestuoase din lemn, care sunt, o alegere preferată a muzeelor ​​care înglobează capodopere ale artei mondiale în acest tip particular de Baghete. De-a lungul istoriei,picturile și portretele monarhilor pictate de mari artiști au fost întotdeauna încadrate de baghete din lemn placate cu aur sau sculptate, cu detalii incredibil de complexe. Astfel de baghete, uneori, au fost apreciate nu mai puțin decât imaginea în sine, pentru că a necesitat mult efort și timp pentru a le crea.

Atunci când alegeți un cadru pentru fotografie, pictura, oglinda, broderia sau carcasa cu pictograma bisericii, asigurați-vă că acordați atenție tipului de lemn din care a fost realizată bagueta. Cel mai bine va fi să cumpărați o baghetă din lemn tropical, care este cea mai potrivită pentru tăierea și asamblarea cadrului. De regulă, lemnul acestor copaci este ușor și poros, în plus, nu există inele anuale, ca în lemnul de pin. Datorită acestui lucru, o geantă din lemn tropical arată destul de solid, deși este mai scumpă.

Avantajele unei baghete din lemn:

1. Prietenie cu mediul

Când cumpărați o geantă din lemn, puteți fi sigur că este absolut sigur pentru sănătatea familiei voastre. Lemnul natural, cum ar fi lemnul de pin, poate îmbunătăți clima din casă și aduce o aromă ușoară de conifere.

2. Durată de viață lungă

Dacă decideți să achiziționați o baghetă din lemn frumoasă, atunci veți fi cu siguranță mulțumiți de viața sa lungă. Îți va decora casa timp de mai mulți ani, iar vopseaua va ajuta la protejarea acesteia de factorii adversi.

3. Varietatea texturilor

Unul dintre numeroasele avantaje ale unei baghete din lemn este marea varietate de texturi pe care le puteți oferi. Veți putea alege atât opțiuni de relief complexe pentru lemn sculptat, cât și un aspect elegant neted, care arată deosebit de impresionant, cu o selecție reușită a nuanței picturii.

4. Forța

Dacă vă mutați sau vă prezentați de multe ori lucrările la expoziții, o geantă de lemn rezistentă din lemn natural va fi cea mai bună opțiune.

5. Eficacitate

Bagueta din lemn se remarcă prin complexitatea sculptării sale din alte tipuri de rame; în plus, o selecție largă de margini și nuanțe vă va permite să alegeți exact bagueta care vă subliniază cel mai mult imaginea.