Doriți să inramați un tablou sau o poza?

Crezi că încăperii nu au decorații? Baghet.md vă poate ajuta. Suntem reprezentantul oficial al Dart Molding-ului. Aici puteți găsi o gamă largă de baghete, peste 1000 de variante de probe unice de înaltă calitate și la cel mai bun preț.

Ce vă putem oferi?

Bagheta din lemn - pentru tablouri este materialul principal, istoric și cel mai potrivit pentru decorare. Colecțiile de baghete din lemn sunt cele mai diverse în culorile și texturile prezentate și diferă, de asemenea, prin calitatea materialelor. Tipuri nobile de acoperire, cum ar fi auriu cu o topire, nuanțare sau colorare, sunt aproape imposibil de imitat pe bază de plastic. O baghetă din lemn în majoritatea cazurilor va costa mai mult decât analogii din alte materiale, dar este de obicei mai frumoasă și mai durabilă. O varietate de baghete din lemn vă permite să alegeți design-ul pentru orice tip de pictură și volumetrică.


Baghete din plastic. Astăzi, baghete din plastic a devenit un analog demn și mai economic al unei baghete din lemn. Baghetele din plastic imită cu succes lemnul și vă permit să alegeți orice nuanță de culoare, ceea ce este imposibil pentru o baghetă din lemn. Desigur, pentru picturile scumpe și capodoperele artei mondiale, o baghetă din lemn este cea mai bună alegere, deoarece vă permite să obțineți efecte vizuale uimitoare. Cu toate acestea, într-un interior modern, în care mai des sunt utilizate reproducerile, afișele și fotografiile, o baghetă din plastic câștigă din ce în ce mai multă popularitate.


Pentru a face o imagine, poster, broderie sau fotografie completă, să extindeți marginile și să subliniați detalii, puteți utiliza passepartout-ul - o foaie de hârtie texturată sau carton colorat care umple spațiul dintre ramă și imagine. Rolul principal al passepartout-ului este decorativ. Alegerea corectă a culorii, texturii și dimensiunii fundalului accentuează valoarea artistică a lucrării, ajută la obținerea armoniei între imagine și rama. În același timp, passepartout-ul protejează imaginea de contactul direct cu sticlă, ce este important pentru desenele în creion, acuarelele și guașa și protejează, de asemenea, marginile de deteriorarea accidentală.


O baghetă făcută în dimensiuni standard este o soluție ideală pentru decorarea unui număr de lucruri, de la tablouri până la diplome. Motivul tradițional al tăierii este separarea artei de restul lumii sau de sufragerie, așa cum vă trebuie. Cu toate acestea, cele mai bune baghete sunt o extensie a artei pe care o înconjoară, nu antiteza acestei. Inramarea corectă protejează, de asemenea, operele de artă împotriva denivelărilor. Experții noștri vor spune cât de gros ar trebui să fie bagheta pentru a susține opere de artă.


Oglinzi sunt un element minunat al decorului - practic și elegant. Ei au capacitatea de a transforma complet orice cameră într-o clipă, reflectând lumina și decorul, creând un sentiment de spațiu extins. Ramele realizate prin comenzi speciale aduc o eleganța specială în interior și subliniază gustul proprietarului.

De ce anume Baghet.md?

Vânzare baghetelor angro sau cu amănuntul, Producție de rame de orice dimensiune, Decorarea oglinzilor, televizoarelor, Tăierea și asamblare baghetelor, Instalare accesoriilor, Tăierea passepartout-ului, Fabricarea cadrului inferior, Intinderea de pânză pe cadrul inferior, Instalarea tablourilor, oglinzilor, baghetelor în interior, Decorarea broderiilor

Baghet.md are în sortimentul său o mare varietate de baghete pentru picturi și oglinzi de diferite dimensiuni. Vă oferim o gamă largă de baghete, de la lemn și până la baghete din plastic economice pentru fotografiile și tablourile dvs. Doar aici veți obține cele mai bune condiții de servicii, produse de calitate și posibilitate de a alege design-ul. Cumpărați o baghetă chiar acum cu Baghet.md!