Filtre active

Rame

Dacă doriți să cumpărați o oglindă într-o ramă din plastic, lemn sau orice alt produs din bagheta pe care o oferim, sunați-ne la + 373 69 29 56 52 și vom fi bucuroși să vă informăm numerele de telefon al partenerilor noștri care vă vor ajuta să decorați o oglindă sau orice alt produs în cea mai bună baghetă.

Când decorați orice interior, nu uitați că o oglindă, un tablou, o fotografie sau un poster vor deveni exact acel element central care va atrage atenția oaspeților. Prin urmare, ar trebui să alegeți cu atenție și să vă gândiți la aspectul general al camerei înainte de a plasa oglinda într-o baghetă. Există un număr foarte mare de tipuri și stiluri de rame pentru obiecte de decor. Cele mai frecvente tipuri de rame sunt baghetele din lemn sau plastic.

Căutați oglinda inramată perfectă? V-ați găsit-o deja. Oglinzile noastre inramare și o gamă largă de rame pentru casă sunt făcute din materiale de înaltă calitate care vă vor face interiorul luxos. În combinație cu un serviciu excelent, compania noastră de producerea baghetelor și ramelor este cea mai bună alegere pentru decorul tău.

Dacă doriți să cumpărați o oglindă mare, trebuie să vă gândiți atent dacă va potrivi dimensiunii camerei pentru care este destinată, precum și care ramă va evidența cel mai bine partea importantă din decor. Unul dintre cele mai populare tipuri de decorațiuni bogate este o baghetă din lemn sculptată. Este demn de remarcat faptul că nu te va costa ieftin, însă efectul unei astfel de baghete, mai ales dacă este aurit, acoperit cu argint sau realizat sub efectul antichității, va fi cu adevărat uimitor.

Calitate care puteți simți pe practică

Oglinzi sunt un element minunat al decorului - practic și elegant. Ei au capacitatea de a transforma complet orice cameră într-o clipă, reflectând lumina și decorul, creând un sentiment de spațiu extins. Ramele realizate prin comenzi speciale aduc o eleganța specială în interior și subliniază gustul proprietarului.

Fiecare dintre ramele noastre este făcută cu experiență, fără goluri sau fisuri. Elementele de fixare de înaltă calitate nu vă permit să vă distrageți atenție pe defectele de asamblare.

Oglinzi inramate sunt o soluție elegantă pentru orice cameră

Alegeți o oglinda cu sau fără fațetă, apoi alegeți unul dintre mai mult de 1000 de rame care pot fi făcute în orice dimensiune pentru o ramă perfectă. Avem rame și baghete potrivite pentru orice interior. Nu uitați că toate ramele noastre au monturi pentru diferite tipuri de cazare ca portret sau peisaj.

Oglinzi inramate pentru orice decor

Când lucrați cu Baghet.md, puteți fi sigur că vă putem oferi decorul pentru baia pe care o căutați, făcut la comandă. Lucrăm cu cei mai buni furnizori pentru a crea decorațiuni care să se potrivească gustului și stilului Dvs. Specialiștii noștri în domeniul sticlei vor avea grijă de calitate și comoditate și se vor proiecta cu ușurință designul oricărui spațiu.

Lăsați oglinda inramată să devină punctul final în baia Dvs. sau în orice altă cameră și va adăuga eleganța necesară. Contactați Baghet.md la +37369295652 pentru a afla mai multe despre rame, baghete și multe altele.

Practic și universal în același timp, oglinzile inramate din lemn sunt o alegere clasică care va aduce un aspect magnific interiorului Dvs. Având în vedere gama largă de rame și baghete, Baghet.md oferă clienților săi un spațiu pentru creativitate și experimentare. Ramele din lemn nu ies din modă și sunt potrivite chiar și pentru interioarele moderne.

Oglinzi inramate din lemn

Ramele din lemn sunt ideale pentru decorarea interioarelor finite făcute, precum și în faza de proiectare, extinzând vizual spațiul. Ramele noastre din lemn sunt un exemplu de măiestrie și atenție la detaliile fiecărei comenzi, oferind fiecărui client posibilitatea de a amplasa corect accentele în interior. Fiind un element independent al interiorului sau în combinație cu mobilier și decor, oglinzile noastre arată la fel de elegant. Indiferent de stilul interiorului Dvs., puteți fi sigur că la noi veți găsi ceva ce va potrivi cu ușurință în interiorul tău.

Ramele finite realizate în stil baroc vor oferi camerei Dvs. un aspect cu adevărat regal, dar nu uitați că în camerele de dimensiuni mici, astfel de rame de dimensiuni impresionante vor arăta prea masive. Cu toate acestea, o astfel de ramă este o operă de artă și, dacă aveți unde să așezați pe tablou într-o astfel de ramă, vă va încânta oaspeții mulți ani.

Rame din plastic pentru oglinzi

Un alt tip popular de decor sunt ramele din plastic. Oglinzile inramate cu baghete pictate în metal sunt ideale pentru interioarele moderne proiectate într-un stil minimalist. În acest caz, bagheta trebuie să fie fără monograme, netedă. Dacă selectați o ramă pentru inramare într-o casă suburbană sau într-o casă în țară care este zidită din piatră, în acest caz, o baghetă decorată ca piatră vă va potrivi cu siguranță. Subliniază favorabil o oglindă sau un tablou pe fundalul restului interiorului.

În general, alegând o ramă, merită să gândiții în primul rând de tonalitatea generală a interiorului Dvs., stilul și dimensiunea camerei. De exemplu, o ramă largă acoperită cu aur baroc va arăta straniu într-o cameră mică decorată într-un stil minimalist sau modern. În același timp, o ramă subțire din metal vă va face tabloul invizibil dacă interiorul Dvs. este decorat în stil boem.

Oglinzi inramate în magazinul Baghet.md

Accesați magazinul nostru online pentru a vedea probele de rame noastre și multe altele. Oferim o gamă largă de materiale, pentru decorarea mai amănunțită a stilului, creând oglindă proprie în salonul nostru.

Posibilitățile sunt nesfârșite când vorbim despre alegerea unui decor de baie inramat de compania noastră Baghet.md. Opțiunile noastre includ rame populare suprapuse și oferim atât rame suspendaеe din lemn cât și rame „ușoare” lipite de suprafața oglinzilor.